040 337-028 dv.jpcelica@gmail.com

“ŽIRAFICE”

mlađa jaslička skupina

1-2 godine

Upoznajte nas

ŽIRAFICE | mlađa jaslička skupina

“ŽIRAFICE” KROZ RUJAN

Nakon dugog toplog ljeta i rastanka s našim velikim “Zmajčekima” koje smo otpratili  u školske klupe, stigao nam je rujan i potpuna promjena. Novi početak, nova lica i nove avanture. Jesen nam je donijela predivne, male „Žirafice”, da, mi se zovemo žirafice i najmlađa, naslađa ali i najglasnija  smo skupina u vrtiću.

Početak nam je bio težak, bili smo tužni i malo plakali za našim mamama i tatama, ali kroz nekoliko dana shvatili smo kako je zapravo u vrtiću lijepo. Svaki smo dan prvo doručkovali, a potom se okupili na našem čarobnom tepihu gdje smo svirali i kroz nekoliko dana postali pravi bend, plesali i otkrili da već sad imamo vrtićki hit uz koji najviše volimo plesati, pjevali neke čudnovate pjesmice i često vikali „hura,hura”, spuštali se niz tobogan i pokazali kako smo spretni i kako možemo juriti.

 Kroz par dana, postali smo najhrabriji na svijetu, pa smo isprobali gotovo sve igračke, loptice i autiće koje smo dohvatili.

Moramo spomenuti još jednu stvar na koju su naše odgojiteljice jako ponosne, iako smo mali, mi vam već sad jako puno čitamo. Da, da, dobro ste pročitali, obožavamo listati slikovnice, imenovati životinjice i stvari koje vidimo, a bitno je spomenuti da znamo da ne smijemo grickati knjige već ih moramo čuvati.

 Hmm…što još nismo rekli? E da, mi smo vam pravi spavači. Nakon što dobro i fino pojedemo ukusan ručak, kolač, popijemo čaj ili vodu… bez problema odlazimo na spavanje uz čarobnu glazbu, a tada sanjamo najčudesnije snove i budimo se veseli i odmoreni.

 Također, nekoliko smo puta bili vani na igri, točnije na terasi koja je puna šarenih loptica i  različitih vozila i gdje smo stvarno uživali.

 Svakodnevno upoznajemo i naše , mrvicu starije, prijatelje „Sovice” u čijoj sobi jako volimo slagati kockice i voziti kamione.

Načuli smo neku priču, naše su odgojiteljice rekle da je vrijeme da „Žirafice” čekaju upoznaju tempere, bundeve i pečenje kolača za rođendan. Što nam se točno sprema? Ne znamo, ali se jako veselimo. 

Jesenske pozdrave, osmijehe i zagrljaje šalju vam „Žirafice”.

 

OBAVIJESTI

Poštovani roditelji, ovdje možete pronaći obavijesti vezano za našu skupinu.

Skip to content